Forum³

Bug within maze

3 replies
Posts:
3
Votes:
0
Pro
Citizen
V³ Citizen
I encountered a problem within the maze. A chunk within the Nether Maze area simply refuses to load, not only for me, but for many other players I have talked to. I dunno if this could be fixed with a simple restart, but the chunk covers a large , important area within the region. Please fix this. Thanks.
Posted Jul 29, 15 · OP
shorey_x $GG
Gecko's Guardian
Posts:
176
Votes:
+56
Level 3
LEVEL 3
Pro
Moderator
Donator
Royal
Mad Hatter
Marketeer
Royal Moderator
Royal Pro
Royal Legend
Staff Manager
News Manager
V³ Citizen
It's a client side issue. (as in the tekkit client and the coding within minecraft in 1.2.5) there is nothing that can be done on the server side. You can relog or try to unload the chunks then reload them.

~Shorey_x
Posted Jul 29, 15
Posts:
3
Votes:
0
Pro
Citizen
V³ Citizen
Thanks, but the problem still remains. I relogged, restarted tekkit, but the chunks still aren't there. I hope there isn't anything crucial to the map there...
Posted Jul 29, 15 · OP
Posts:
144
Votes:
+74
Level 3
LEVEL 3
Legend
Moderator
Royal
Royal Moderator
Royal Legend
Royal Head-Mod
Events Manager
News Manager
V³ Citizen
I've tried a lot of things to fix it, and nothing has worked. If I'm ever online and someone has that problem, I allow them to log off as I stand in the chunk to attempt to load it for them. And if there's no staff online when someone reaches that point, then sadly there's nothing we can do.
Posted Jul 29, 15
Top Posters
NoticeNotices